Aftersun lotion – for den optimale teint

Står du for at skulle på sol eller bade ferie? Så har du sikkert allerede pakket din effektive sol beskyttelse i form af sommerhat og sol creme. Men har du husket din aftersun lotion?

Hvad er aftersun lotion?

Aftersun lotion er en særlig form for fugtigheds creme som er særligt fremstillet til anvendelse efter solbadning.

Du vil tydeligt kunne mærke aftersun lotions kølende og velgørende effekt på din hud når du påfører den efter en lang dag under en bagende sol. Mange aftersun lotions er nemlig tilsat blødgørende og helende Aloe Vera som beroliger og fugter huden, og samtidig beskytter imod dannelse af forbrændinger. Det kølende element i din aftersun lotion stammer som regel fra kamfer eller mentol som samtidig stimulerer huden til at optage mere fugt.

Skal du til fest om aftenen kan du tilmed vælge en aftersun lotion med indlagt bronze eller glimmer som på smukkeste vis fremhæver din solkyssede hud.

Hvorfor skal jeg bruge aftersun lotion?

Måske tænker du at det er fuldt tilstrækkeligt at anvende sol creme med UV beskyttelse mens du befinder dig i solen. Men faktisk er det mindst lige så vigtigt at benytte aftersun lotion når du er kommet ud af solen og har vasket solcremen af. I hvert fald hvis du ønsker at bevare huden fugtmættet og beskytte den mod udtørring.

Aftersun lotion går nemlig ind og sørger for at hudens overflade får den næring og beskyttelse der skal til for at genopbygge hudcellerne efter de potentielt er blevet beskadiget af solens skarpe stråler. Hvis du husker at pleje din hud med en lækker aftersun lotion hver aften vil du tydeligt kunne se forskellen. Og samtidig vil du med aftersun lotion kunne bevare din smukke gyldne lød i længere tid.

Du kan finde et stort udvalg af aftersun lotion i den online shop på www.sephora.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *