Få den rette hjælp til afvænning på et misbrugscenter

Er du pårørende til en alkoholiker – for eksempel kæreste eller ægtefælle?så kender du alt til de følelser af sorg, skam, afmagt og smerte som er forbundet med at leve i et misbrugsramt forhold.

En meget stor del af ens liv og overskud går til at opretholde hverdagen samtidig med at man ofte skal gå på listefødder omkring den alkoholiserede part i forholdet. Men selv om det kan virke som en hård tjans er det dit menneskelige og moralske ansvar at hjælpe din kæreste eller ægtefælle med at komme ud af sit misbrug.

Hvordan får jeg hjælp til min alkoholiserede pårørende?

Det kan godt være rigtig svært at overtale en alkoholiker til at gå i behandling. Du skal først og fremmest lægge en fornuftig strategi – og til det formål er det en god idé at alliere dig med professionelle fagpersoner.

Hvis du gerne vil snakke med en sagkyndig inden for området misbrugsbehandling og alkoholmisbrug kan du tage kontakt til misbrugscentret Behandlingscenter Søby Park. Hos Behandlingscenter Søby Park kan du altid komme til at tale med en dygtig misbrugskonsulent som kan give dig kvalificeret rådgivning og vejledning omkring din situation.

Misbrugskonsulenter hos Behandlingscenter Søby Park er stort set alle sammen tidligere misbrugere – for en stor dels vedkommende tørlagte alkoholikere – som selv har gennemgået en misbrugsbehandling og derfor kan relatere til dine problemer. En misbrugsbehandling på Behandlingscenter Søby Park er nemlig ikke blot en afvænning fra stofferne.

Behandlingen består i høj grad også af en bevidstgørelse af den misbrugsramte omkring de konsekvenser som misbruget har haft i forhold til vedkommendes livsverden – det vil sige kæreste, ægtefælle, børn, venner, kolleger, og øvrige familie. Dette er behandlingens styrke – og derfor vil du som pårørende samtidig blive taget meget alvorligt når du henvender dig med henblik på at søge hjælp til behandling af en alkoholiker.

Du kan læse mere om Behandlingscenter Søby Park på behandlingscentersoebypark.dk