Få ordnet din facade på din murermester villa

Få ordnet din facade på din murermester villa

Hvis du er den heldige ejer af en murermester villa, vil du på et eller andet tidspunkt skulle have repareret din facade, hvis du ønsker at din villa forsat skal se pæn og indbydende ud.

Du kan få en murermester i Gentofte til at afgive et tilbud, hvis du bor i Nordsjælland. 

Start med en sandblæsning

Inden du får muret din facade op er det en god ide at starte med at få sandblæst væggene. En sandblæsning fjerner gammel maling, snavs og pus og efterlader husmuren pæn og ren. Det er vigtigt at du giver muren tid til at tørre, inden din murermester går igang med at mure facaden op. Hvis muren stadig er våd når der mures, kan du risikere at få fugt og svampeskader. Det vil ikke alene være nemmere at mure dit hus facade op efter en sandblæsning, resultatet vil også blive langt flottere og holde længere. 

Valg af murer

Da det ikke er småpenge du skal betale for at få muret din facade op på din villa så derfor kan det godt betale sig at lave et grundigt forarbejde og finde den rigtige. Det vil ikke alene spare dig for en masse frustration, men sikkert også for en masse penge. Ring til mindst 3 forskellige murer og få dem til at give et skriftligt tilbud. Derefter kan du stille og roligt vurdere de forskellige tilbud. Det er vigtigt at du ikke udelukkende kigger på prisen, men også på valg at materialer og metode. Undersøg også hvad tidligere kunder har haft af oplevelser med mureren. Har de været glade eller er der noget negativt, der går igen hos flere, så er der stor sandsynlighed for at du vil opleve det samme. Trustpilot er et godt sted at kigge og læse, hvad der er blevet skrevet om de forskellige murer.