Få plads til alle de bøger der skal med på ferien - med e bøger

Få plads til alle de bøger der skal med på ferien – med e bøger

Skal u ud og rejse til sommer – og har du svært ved at se, hvordan der skal blive plads til andet end bøger i kufferten? Hvis du er en rigtig bogorm, kan du selvfølgelig ikke tage af sted uden først at sikre dig, at du ikke løber tør for spændende læsestof på turen.

Der er næsten intet værre end at sidde i sommerhuset, i teltet eller på hotelværelset og glæde sig til at slappe af efter en lang, begivenhedsrig dag – blot for at finde ud af, at man netop har vendt den sidste side i den medbragte bog. Men hvad gør man, når pladsen er trang, og bøgerne tunge?

Tag dit læsestof med på ferie – brug ebøger i stedet for papirbøger

Løsningen er faktisk såre simpel. I stedet for at pakke kuffert, rygsæk eller håndbagage fuld af tunge bøger, kan du hente dem online og gemme dem i din smartphone, i din ebook reader eller i din tablet. Afhængig af lager kapaciteten i din mobile enhed vil du kunne gemme massevis af spændende titler, som du så kan tilgå når og hvor det passer dig – også selv om du ikke har adgang til internettet. Kommer du i nærheden af en god netværksforbindelse, kan du nemt og hurtigt skifte de læste ebøger ud med ulæste, og således ikke løbe tør for læsestof på noget tidspunkt.

Måske er du forbeholden ved tanken om at skulle indtage dine yndlingsbøger via en digital skærm frem for det vanlige trykte ord på papir. Men det er faktisk ifølge flere ivrige læsere, blot et spørgsmål om en ganske kort tilvænnings periode. Når du har læst ebøger i et stykke tid, vil du hurtigt kunne se, at de er forbundet med flere fordele end ulemper i forhold til deres fysiske forbilleder.

Du kan finde et stort udvalg af ebøger på dansk på https://politikenbooks.dk/eboger/