Hvem kan få brug for psykologhjælp?

Psykologhjælp er for alle, som har brug for hjælp til at komme videre i livet. Du behøver ikke at være i besiddelse af en medicinsk diagnose for at kunne have glæde af et psykologforløb, og du behøver ikke henvisning fra lægen for at kunne besøge en psykolog.

Der er således ikke tale om en bestemt type mennesker som går til psykolog. I tusindvis af unge og gamle, mænd og kvinder, par og enlige besøger hvert år en praktiserende psykolog for at på hjælp, sparring eller coaching i forbindelse med livskriser, sorg, stress, depression eller andre former for ondt i livet. Og så er der dem som bruger psykolog sessioner som et hjælpemiddel i forbindelse med selvudvikling.

Hvor mange gange skal man gå til psykolog?

Der er ikke fastsat nogen minimum eller maksimum begrænsning for antallet af psykolog besøg. Dette vil helt og holdent komme an på dine egne ønsker og præferencer – og så selvfølgelig de problemer du går og slås med.

Hvis din psykolog vurderer at du efter et antal sessioner ikke rykker dig yderligere kan han eller hun vælge at foreslå en anden type behandling. Ud fra et etisk perspektiv er dette den rette handling. Det skyldes ikke at din psykolog ikke kan lide dig eller gerne vil af med dig, men at han eller hun vurderer at dine penge er bedre brugt et andet sted. Som klient hos en psykolog skal du, med andre ord, ikke være en cash cow.

Hvor finder jeg en dygtig psykolog til unge i århus?

Er du bosiddende i Århus giver det mening at finde en psykolog i Århus eller omegn når du eller dit barn har brug for psykologhjælp. Du kan med fordel kontakte autoriseret psykolog Mette Ærø som har praksis centralt i Smilets By. Du kan booke tid til en online konsultation på aarhus-psykolog.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *