Indbyggede postkasser – hvornår og hvorfor?

Skal der opsættes nye postkasser i din ejendom? Så kan du med fordel læse med her.

Hvornår skal jeg vælge indbyggede postkasser?

Der er en vis fornuft i at vælge indbyggede postkasser når der er mange boliger inden for et forholdsvis lille areal som hver især skal forsynes med deres postkasse. Dette kan for eksempel dreje sig om større etage ejendomme og lignende bolig komplekser med mange lejemål.

Her kan det godt være småt med pladsen til opstilling af postkassemoduler som påkrævet. De enkelte opgange kan være for smalle til at kunne huse de mange postkasser i stue plan. Og derfor kan det være nødvendigt med en alternativ løsning.

De traditionelle postkassemoduler består af modul postkasser som er høje og ikke videre dybe. Disse vil ikke rage så langt ud i rummet og derfor ikke optage så megen plads i opgangen. Ønsker du plads til flere postkasser kan du i stedet vælge postkasser til indbygning i væggen. Disse er typisk lave og dybe, og derfor kan det lade sig gøre at stable flere af dem i højden. På den måde vil du – såfremt det kan lade sig gøre at fræse postkassemodulerne ind i væggen – kunne få plads til langt flere postkasser.

Hvis der slet ikker er plads til et postkassemodul i opgangen kan du vælge at anbringe dette i porten eller i gården. Her vil indbyggede postkasser have den store fordel at de ikke er nær så sårbare over for indbruds forsøg, hærværk eller elementernes rasen. Du vil kunne få plads til alle ejendommens postkasser i eet stort indbygget modul. Og dette vil postbudet samt øvrige distributions medarbejdere helt sikkert være dig dybt taknemmelige for.

Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med udvælgelse af de helt rigtige postkassemoduler kan du med fordel kontakte Vikingposten. Læs mere om indbyggede postkasser på Vikingposten.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *