Kig lige nærmere på dine havemøbler, inden du sætter dig i dem

Der findes allerede en del artikler angående, hvordan du husker at gøre dine havemøbler rene med jævne mellemrum, og det gælder især, når de tager dem frem og væk for sæsonen – det er det med at huske at stille uret en time frem og tilbage i den forbindelse.

Her giver man dem en grundig omgang, så de tager sig lidt pæne ud igen, og hvis de er helt ødelagte, eller de bare ikke passer til sæsonens mode at have havemøbler til, så er det bare med at komme ud at investere i nogle haveborde, havestole med videre, hvad man har brug for i ens have, og hvad der selvfølgelig er plads til der.

Men når du så kommer hjem en varm sommeraften fra arbejde og vil sætte dig udenfor på havemøblerne, så er du nok så forblændet af solen og ikke mindst udsigten til at slappe af udenfor, at du glemmer at kigge på det sted, hvor du skal til at sætte dig.

Det kan blive en stor fadæse!

Der kan gemme sig meget skidt på sådan nogle havemøbler

Har man endda også solbriller på, så lægger man måske ikke mærke til, at man sætter sig i en frisk fuglelort, at der er insekter på havestolen, eller at der ligger en lille pøl med vand fra en mindre byge, der var der tidligere.

Smider du en hynde på stolen først, er det jo ikke meget bedre, for så opdager du det endnu senere, og så er hynden ødelagt, eller du smider den ind i dit hjem med alt det skidt på uden at opdage det!

Derfor skal man altid lige tjekke efter, hvad man er ved at sætte sig i, når man sætter sig udenfor i ens havemøbler.

Enten skal man lige tørre noget vand op, eller også bliver det nødvendigt at fjerne noget skidt med en klud.