Kom ud af din afhængighed - få hjælp på et misbrugscenter

Kom ud af din afhængighed – få hjælp på et misbrugscenter

Er du kommet ud i et umådeholdent overforbrug af enten alkohol eller receptpligtig medicin – og føler du, at dit forbrug af disse substanser er ved at tage magten fra dig? Så bør du ikke tøve med at opsøge professionel hjælp, helst fra et professionelt misbrugscenter med speciale inden for behandling af afhængighed.

Behandlingscenter Stien – dit center til behandling af afhængighed

Hvis du leder efter et misbrugscenter, hvor du kan få hjælp til såvel afrusning eller afgiftning som til et succesfuldt behandlingsforløb efterfølgende, kan du kontakte Behandlingscenter Stien. Behandlingscenter Stien er et danske misbrugscenter, som har speciale inden for behandling af især alkoholisme og afhængighed og misbrug af receptpligtig medicin. Hos Behandlingscenter Stien vil enhver henvendelse blive taget alvorligt, og der vil blive lagt en særlig indsats for at du kan komme i behandling så hurtigt som muligt.

Hvordan foregår behandling af afhængighed på Behandlingscenter Stien?

Når du vælger at lade dig indskrive til et behandlingsforløb hos Behandlingscenter Stien, er du sikret en professionel og omsorgsfuld behandling fra start til slut. Du vil først gennemgå en afrusning eller afgiftning, som sikrer, at alkohol eller virksomme stoffer fra den læge ordinerede medicin er ude af dit fysiske system. Dette kan godt være meget hårdt at gennemgå, og derfor vil du være under opsyn af sundheds fagligt personale, som vil gøre deres yderste for at lindre dine symptomer.

Dernæst vil du blive indlogeret på enkeltværelse på selve behandlingscenteret, og den egentlige terapeutiske behandling vil påbegynde. Dette forløb er typisk af fem ugers varighed, og vil indeholde såvel gruppeterapi som individuelle samtaler med en terapeut. Formålet med behandlingen er at hjælpe dig til at udvikle de redskaber, som skal til for at bygge din tilværelse op på ny – helt uden afhængighed af alkohol eller receptpligtig medicin.

Du kan kontakte Behandlingscenter Stien via hjemmesiden behandlingscenter-stien.dk