Mitsubishi varmepumpe – energirigtig og miljøvenlig

15 februar 2019
Astrid Pedersen
Mitsubishi varmepumpe - energirigtig og miljøvenlig

Går du og overvejer at skifte dit dyre varmeanlæg ud med et mere effektiv – og billigt – system? Så kan du med fordel tage luft til luft varmepumper med ind i dine overvejelser. En luft til luft varmepumpe er en varmepumpe en langt mere miljø og klimavenlig løsning, og opvarmer effektivt dit hus for en meget lavere pris end dine gamle elpaneler.

Samtidig får du med en moderne luft til luft varmepumpe mange flere fordele, blandt andet rensning af luften i din bolig ved hjælp af effektive luftfiltre, samt muligheden for at bruge din varmepumpe som air condition om sommeren.

Luft til luft varmepumper fra Mitsubishi – et holdbart valg

Det kan anbefales, at du vælger en varmepumpe fra et anerkendt brand som for eksempel Mitsubishi. Mitsubishi varmepumper er kendt for deres slidstyrke, effektivitet og driftsikkerhed, og er i det hele taget top of the line inden for feltet. Luft til luft varmepumper fra Mitsubishi kommer med en række smarte features, som du vil få stor glæde af i din hverdag, som eksempel herpå kan nævnes fjerstyrings app’en til såvel mobil som tablet, som kan bruges til at aktivere eller deaktivere din Mitsubishi varmepumpe, selv om du ikke er i nærheden.

Dette er især praktisk, hvis du ikke ønsker at have varmen tændt hele dagen, mens du er på arbejde, men gerne vil hjem til en opvarmet bolig, eller hvis du anvender din Mitsubishi varmepumpe til opvarmning af dit sommerhus. Mitsubishis flagskib inden for luft til luft varmepumper, Mitsubishi LN Hero, er nærmest lydløs ved brug, og har en høj energi effektivitet (A+++).

https://www.billigventilation.dk/shop/mitsubishi-luft-til-luft-varmepumpe-171c1.html finder du et udvalg af de mest kendte Mitsubishi luft til luft varmepumper. Her kan du se de fordelagtige priser på varmepumper, samt læse mere om, hvorledes du opnår energi tilskud til opsætning af luft til luft varmepumpe.

Flere Nyheder