Når du går i stå...

Når du går i stå…

Det sker! Og det sker for de fleste billister… pludselig går bilen i stå. Midt ude i trafikken eller i indkørslen, når du er på vej til arbejde. Hjælpen er heldigvis nær, for du kan bestille professionel autobugsering i København, uden at du behøver have et abonnement. 

Autohjælp uden abonnement

Autohjælp er i mange menneskers tankegang blot endnu én i række af forsikringer, som du skal vurdere, om du har brug for. Du betaler for et autohjælp-abonnement månedligt et beløb, som du måske aldrig får brug for. Tør du satse på, at det aldrig sker for dig? Eller foretrækker du at være på en sikre side?

Du behøver faktisk ikke beslutte dig for det ene eller det andet – en tredje mulighed eksisterer altid: Autohjælp uden abonnement. Her får du hjælp til de samme ting, som ved et traditionelt abonnement til autohjælp: Starthjælp, hjulskifte, mekanikertransport og bugsering. 

Hvordan bestiller du autobugsering i København?

Autohjælp uden abonnement fungerer lidt som en låsesmed – du ringer, hvis uheldet er ude, og betaler for hjælpen bagefter. Du behøver altså ikke være oprettet som kunde og betale noget hver måned. 

Prisen for autobugsering i København uden abonnement fastsættes dels efter, hvad der skal laves på bilen, dels efter hvor langt bilen skal flyttes. Du kommer selvfølgelig med i bilen, hvis der er behov for det – og de fleste priser inkluderer transport af op til 2 personer – så din passager kan også komme med. 

Du kan tjekke priserne hos de forskellige udbyder online – der står ofte priseksempler, så du får en fornemmelse af, hvad de mest almindelige opgaver koster. Du kan også blot ringe til dem, når du står med din bil og få et uforpligtende tilbud. Den endelige pris kan naturligvis først fastsættes efter, at opgaven er løst, men ligesom hos en låsesmed, er det ofte standardopgaver, som kan prisestimeres på forhånd.