Pres på som vikar i Hobro – og din drøm kan gå i opfyldelse!

advertorial

Der er næppe noget værre for en arbejdsplads, end at man får en person, der bliver sendt i jobaktivering, hvor der ikke rigtig har nogen relevans med det, som vedkommende har udført tidligere i sit liv eller er uddannet til.

Tanken er skam, at man aktiverer vedkommende, og man kommer ud at lave noget, hvorved man kan finde ud af, at man måske er god til noget andet, som man kan uddanne sig i retning af, hvis det skulle være.

Desværre ender det ofte med, at vedkommende føler, man er for god til det sted, eller at man oplever det for hårdt eller ikke udfordrende nok; som arbejdsgiveren tolker som, at man er doven.

Det bliver derfor en nedadgående spiral for begge parter, hvor man så ikke bliver sat til noget spændende på arbejdspladsen at lave med ansvar, da man ikke ved, om vedkommende kommer igen dagen efter – og vedkommende virker da heller ikke engageret i stedet.

Bliv vikar i Hobro og udlev dig selv

Men det er jo svært lige at få drømmejobbet, som man har udset sig, men det kan man så komme til at lande, hvis man tager noget arbejde på sig via et vikarbureau og bliver sendt derhen.

Det er jo ikke altid, at man bare kan vade ind på stedet og bede om noget ubetalt arbejde eller lignende for at bevise sit værd, hvorfor det er bedre at gå via et vikarbureau.

Det kan man så gøre via et vikarbureau i Hobro som et godt eksempel, så man viser, at man ikke er aktivering, men at man har valgt den livsstil, hvor man gerne vil ud at lave noget og er motiveret for at arbejde; både når det gælder de ting, som man er god til, og som man er mindre god til – men klar på at lære.

Og før man har set sig om, så har man fået en fastansættelse dette sted!